Echipa Autostick asigura colantari auto profesionale, fara defecte pentru orice automobil. 

Firma noastra ofera servicii profesionale de colantare auto integrala sau partiala cu orice culoare si tip de folie. Colantare auto la cel mai bun pret.

Oferim servicii de colantare  auto cu urmatoarele folii:
– autocolant transparent: folosit pentru protejarea vopselei originale;
– autocolant colorat: folosit pentru schimbarea culorii caroseriei in doar cateva ore si la costuri avantajoase comparativ cu vopsirea;
– autocolant imitatie de carbon 3D: folosit pentru schimbarea aspectului masinii (tuning auto), dar si pentru ascunderea problemelor de pe caroserie, datorita grosimii si texturii in relief a materialului;
– autocolant in culori perlate si cameleon: folosit pentru schimarea aspectului masinii.

Orice colantare auto executata la sediul firmei noastre are garantie 12 luni.

In decursul a 10 ani de activitate am invatat ce inseamna calitatea unei colantari sau impactul unei inscriptionari auto. Avem personali experimentat in domeniul colantarii auto premium si tuning. Echipa noastra de design este tanara si dorinca de afirmare. Stim ca designul si impactul vizual este cel mai imporant amanunt in ziua de azi si bine inteles pretul.

Colantare auto cu folie de carbon

Avantajul colantarii cu folie carbon este odata designul urban, placut, al autoturismului insa si protectia ce o ofera acesta. Fiind o folie destul de groasa aceasta poate suporta lovituri sau zgarieturi usoare si medii.

Folia adeziva imitatie de carbon poate fi un produs premium sau low cost, fiind fabricat de o serie restransa de companii cu traditie in productia de autocolante. Acest autocolant imita destul de realist textura carbonului, conferind un aspect placut suprafetelor pe care este aplicat.

Folosim atat variante premium cat si low-cost. Varianta low-cost este recomandata doar suprafetelor plane si ce nu sunt supuse foarte des agentilor termici (soare, temperaturi mici sau mari exagerate).

Pentru mai multe detalii despre colantare auto si oferte de pret, trebuie doar sa ne contactati.

oferta

 
Call Now Button